Livstegn

Oj et livstegn fra Victoria , kl halv 12 på nattan (kvelden?) . Har ikke blogga på snart en uke, tenkte at det kanskje var på tide å si no igjen .
Kan jo starte med å fortelle om hva jeg drev med i helga , var jo hos kjæresten as usuall. Prøvde Minecraft for første gang og vi endte opp med å spille det heeeelee helga, fra torsdag til søndag omtrent. På lørdag ga jeg oss en liten pause og reserverte billetter til kino, så da dro vi på kino å så på Lets be cops  som var en sinnsykt rå film og som virkelig var verdt penga. 

Den var enda kulere enn trailern og jeg elska den. Kjæresten syntes den var morsom også så en hit for oss begge. Lo ganske godt å siden Jake Johnson og Damon Wayans Jr er to av mine favoritt skuespillere og er med i et av mine favoritt show New girl så var det bare helt vilt,  jeg er super glad for at jeg gikk på kino for å se den.
Ble også veldig gla når jeg oppdaga at Nina Dobrev var med i filmen, siden jeg elsker The vampire diaries. 

Etter jeg kom hjem på søndag kveld har jeg sotti å sett på Keeping up with the kardashians, er på sesong fire nå så det har gått unna .  Jeg elsker de søstrene og den familien, det samholde de har og at de faktisk gjør alt sammen og er så opphengt i hverandre , det er knall å jeg er faktisk veldig sjalu på de haha.  De gjør mye kult og morsomt i serien samtidig som de krangler helt sinnsykt iblant men det er morsomt. Skjønner ikke hvorfor jeg ikke har intressert meg for de før nå haha. 

 

I dag har jeg trent, ikke spesielt lenge siden motivasjonen er litt på bunn denne uka men jeg fikk trena i ca 20 min og forbrent litt hvertfall. Står enda bom fast på vekta og har ikke rikka et gram på hvertfall 1 mnd...Ganske irriterende , men bestemt meg for å begynne å måle cm istede og håper at det blir mer framgang fremover . På en måte er det ganske bra også, da har jeg ikke  lagt på meg det jeg har gått ned igjen, er helt vilt redd for å legge på meg de kiloene igjen nemlig haha, her snakker vi dårlig samvittighet så fort jeg spiser no annet enn shake.  

 

Ble et litt langt innlegg nå, hadde brått en del å blogge om. :) Håper dere har hatt en fin uke den uka jeg har vært borte også snakkes vi snart igjen.

God natt. 

 

 Let's Be Cops 2014 Çakma Polisler : The Oscar Favorite

- Victoria Isabell

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Victoria Isabell

Victoria Isabell

19, Fredrikstad

19 år. har en fin kjæreste. Canon EOS 1000D for reklame/sponsing kontakt meg på : black_andwhite@live.no

Kategorier

Arkiv

hits