If I lose myself

Heihei.


Siden sist har jeg vært i begravelse, jeg har vært hos kjæresten ( som vanlig) og sett mye kardashians. Bloggen har forsvunnet litt i alt det her og føler ikke at det har vært nødvendig og blogge. Men her er jeg altså, igjen .

 I går var jeg ute å rægga med Oda litt utpå kvelden og idag har det skjedd lite.  Trente også en time i går, super stolt over meg selv for å presse meg selv mot målet mitt . Jeg har trent kunn sia i sommer og driver enda å jobber meg opp på den fronten. Hatt lite motivasjon i det siste, pga ting som har skjedd i min slekt og fordi jeg ønsker for mye på for kort tid, og har ikke helt innsett at å miste vekt er noe man gjør over tid og derfor trenger tålmodighet, så jobber litt med den biten.  Blir trening igjen i morgen, da blir det å jobbe seg opp mot å trene lenger enn 1 time, tar små steg om gangen . I dag er jeg faktisk støl i kroppen og merker at jeg trente i går haha!.

Til torsdag skal jeg fylle på korset mitt på hånda, og til tannlegen på samme dag så det kan bli en spennende dag. Gleder meg også super masse til å se igjen kjæresten ,fordi jeg savner han kjempe masse selvom det bare har vært to dager uten han hittil haha!. Han er best ♥

Well, Om dere vil ha en spørsmålsrunde er det bare å stille meg spørsmål i kommentarfeltet. Så kan det hende jeg svarer :).

 

-Victoria Isabell

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Victoria Isabell

Victoria Isabell

19, Fredrikstad

19 år. har en fin kjæreste. Canon EOS 1000D for reklame/sponsing kontakt meg på : black_andwhite@live.no

Kategorier

Arkiv

hits