/ Mitt innlegg om tanker rundt kropps press og tanker rundt meg selv

Ser mer og mer at det er flere som står fram i media med tankene sine, lidelsene sine osv og innser at ting kanskje er litt mer åpent nå? ikke like tabulagt som det var?.
Usikker på om jeg vil poste det her men jeg prøver jeg også men tema mitt blir rundt kroppspress.

 

Vet det er mange som sliter med kroppspress, den perfekte kroppen som alle jenter skal ha. Sommerkroppen som er flat mage men samtidig fine former. Hvem har sagt at det er sånn det skal være? hvem har sagt at vi som har litt mer på kroppen ikke skal få kle oss akkurat som vi vil, med trange klær om man føler seg komfortabel med det eller vise seg fram på stranda. Skal ærlig innrømme at jeg er en av de som sliter med det, jeg hater tanken på å ta på meg en bikini og gå ut blant masse mennesker som kan se på meg og gjøre seg opp stygge tanker om hvordan jeg ser ut og om hvordan jeg sikkert kunne ha mista litt vekt fordi jeg ikke er no pen å se på for dem.  

Jeg trener og prøver å spise så sunt jeg bare klarer , har holdt på med det i et år snart nå og kjemper hardt fordi jeg vil ha " drømme kroppen"  som er flat mage. Jeg står på og jeg feiler, men jeg gir aldri opp. Jeg sliter så utrolig mye med meg selv, med kroppen min. Tror faktisk ikke at jeg liker en dritt på min egen kropp og jeg får dårlig samvittighet når jeg spiser litt for mye etter min egen mening eller noe jeg mener kommer til å gjøre så jeg bare går opp igjen. Er det sånn ting skal være? Jeg går hos psykolog nå , gjort siden februar en gang ( ikke så lenge med andre ord haha ) og jeg er glad jeg tok det steget fordi det hjelper.  Men skal jenter egentlig trenge å hate seg selv så mye fordi media bestemmer hvordan man skal se ut ? Er sikkert flere som kjenner seg igjen i det her , og det er litt derfor jeg skriver også. Jenter som står opp hver dag som meg , ser seg i speilet , studerer seg selv og konkluderer med at de ikke liker noen ting, at det og det må bort eller som ikke egentlig vil dra å shoppe lenger fordi selvtilliten blir like knust hver gang en ting man helst vil ha ikke passer.  Jeg sitter for meg selv å tenker at hvis jeg bare ble litt mindre , eller litt tynnere så vil allting bli bra , at jeg vil få et bedre liv fordi jeg er tynn og fin som alle andre . Vet ikke helt hvor det innlegget her tok retning hen nå men  poenget er at kroppspresset burde bli mindre , at alle er like fine som de er selvom man er forskjellige størreler, hvem har egentlig bestemt at den godkjent kroppen er sånn som sommerkroppen er ? Det blir for dumt. 

 

Jeg vet at jeg også burde tenke sånn som jeg sitter å skriver men jeg sliter utrolig mye psykisk pga jeg føler det sånn jeg har skrevet det over. Jeg trener og trener og trener men likevel føler jeg at jeg ikke har noen framgang , jeg ser den hvertfall ikke sjøl . Hater hvordan jeg ser ut og rakker alltid ned på meg selv når jeg ser meg selv i speilet, alltid like negativt og  det tærer på . Vi burde elske oss sjøl akkurat sånn vi er og ikke strebe etter å være sånn samfunnet vil at vi skal være. Fuck kropps press.

Myself

Håper det her ga mening.

Victoria isabell.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Victoria Isabell

Victoria Isabell

19, Fredrikstad

19 år. har en fin kjæreste. Canon EOS 1000D for reklame/sponsing kontakt meg på : black_andwhite@live.no

Kategorier

Arkiv

hits